| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας. Έχω φτιάξει έναν πίνακα στον οποίο έχω ορίσει ένα πεδίο που περιέχει αριθμούς σε μορφή κειμένου. Όταν το κάνω ταξινόμηση, πάει 1, 10, 11, 12, ... Γίνεται να το ταξινομήσω σαν να είναι αριθμός και να πάει δηλαδή 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... ; Το πεδίο το έχω σε μορφή κειμένου γιατί σε ένα σημείο περιέχει σύμβολα , πχ: 80Α, 80Β . Επίσης, έχω άλλο ένα πρόβλημα όπου σε πεδίο πίνακα έχω δώσει γενική δεκαδική μορφή αριθμού και στη φόρμα δεν εμφανίζει τα δεκαδικά παρόλο που και στη φόρμα φαίνεται να έχει την ίδια μορφή. Δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω τα αρχεία γιατί οι πίνακες περιέχουν "απόρρητα" στοιχεία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Αύξων αριθμός σε φίλτρο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 01-11-15 22:00 |
| [Γράφημα] Μορφοποίηση αξόνων -> αριθμός | ManiaM | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 26-11-13 12:24 |
| Διαίρεση κειμένου ενός πεδίου | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 26-10-13 08:42 |
| Αριθμός εγγραφών σε φόρμα | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 17-09-10 11:39 |
| [ Ερωτήματα ] Ταξινόμηση ερωτήματος και προσθήκη πεδίου με τα αυξητικά αθροίσματα | kapetang | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 22-06-10 11:03 |
Η ώρα είναι 15:47.

Θεματικός Τρόπος