Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Ασφάλεια] Κλείδωμα σε επίπεδο χρηστη

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 18-10-15, 12:58
Όνομα: ΑΝΤΩΝΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Question Κλείδωμα σε επίπεδο χρηστη

Καλημέρα σε όλους και όλες του φόρουμ!!!
θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει σε ένα απλό παράδειγμα σχετικά με την ασφάλεια κλειδώματος μιας βάσης που θέλω?

Βασικά ήθελα να έχω administrator user1 & user2 σε επίπεδο ασφαλειας αλλα δεν μπορώ να το καταλάβω πως μπορώ να επιλέξω την απαγόρευση.
Έχω φτιάξει μια βάση και αν ήτανε το δυνατόν πάνω στην ίδια βαση να έχω το παράδειγμα μπας και ξεστραβωθώ και καταλάβω τι γίνετε.

1) Ο administrator να έχει πρόσβαση στα πάντα ως επίπεδο

2) ο user 1 & 2 να έχει πρόσβαση μονο στις φόρμες και πουθενά αλλου,η αν είναι το δυνατόν
να καταχωρεί να διαγραφή και να επεξεργάζεται κάποια δεδομένα ως απλός χειριστής θα
ήτανε καλύτερα.

Εφόσον δεν μπορώ να κλειδώσω με νβα κώδικα δεν υπάρχει κάτι που να κλειδώνει τους πίνακες και έτσι αποφάσισα με αυτό το τρόπο χωρίς να έχω άλλη επιλογή...
Σίγουρα είναι πιο ασφαλέστερο εκτος αν έχει να μου προτείνει κάποιος κάποιο άλλο τρόπο κλειδώματος όσο αναφορά τους πίνακες και όχι μονο τους πίνακες αλλα και τις λειτουργικές μονάδες.

Έχω έτοιμη μια βάση με παράδειγμα κάτι πολύ απλό !!

Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: mdb lock data.mdb (180,0 KB, 35 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Διαχωρισμός ΒΔ σε επίπεδο χρηστών γιώργοςΚ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 17-11-13 10:03
Ασφάλεια σε επίπεδο Χρήστη sakis Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 04-11-13 18:35
[ Συναρτήσεις ] Καταμετρήσεις σε επίπεδο εγγραφής Χρήστος Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 19 23-12-10 21:24
[ Ασφάλεια] Ασφάλεια Βάσης δεδομένων σε επίπεδο χρήστη TZON_FON Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 26-09-10 20:28

Η ώρα είναι 17:21.