| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα φίλοι μου, Στην βάση που επισυνάπτω έχω έναν πίνακα (Table1) στον οποίο υπάρχουν 2 πεδια. Το πρώτο είναι αυτόματη αρίθμηση (autonumber ID) και στο δεύτερο πεδίο ονομάζεται Web μέσα στο οποίο στην πραγματική βάση που φτιάχνω αποθηκεύονται διάφορες ιστοσελίδες. Το πρόβλημα μου τώρα είναι το εξής. Όπως θα δείτε έφτιαξα μια φόρμα - παράδειγμα του ζητούμενου η οποία παίρνει δεδομένα απο τον πίνακα Table1 και εμφανίζωνται τα δύο πεδία του πίνακα, ID και Web. Στην φόρμα όμως ένσωμάτωσα και ένα Web browser object το οποίο εφόσον ανοίξει η φόρμα με κώδικα εμφανίζει κάποια ιστοσελίδα. Το ζητούμενο είναι: Εφόσον βάλω κάποια ιστοσελίδα στο πεδίο Web (είτε γράφωντας την είτε copy/paste) και έπειτα πατήσω την εντολή GO ο WebBrowser που υπάρχει στην φόρμα να παίρνει τιμή απο το πεδίο Web και ετσι να εμφανίζει την σελίδα που αναγράφεται σε αυτο. Ελπίζω να έγινα κατανοητός και να μην σας έχω συγχίσει. Ευχαριστώ εκ προτέρων |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Απενεργοποίηση μηνυμάτων ασφαλείας σε Web browser μέσω φόρμας | dmarop | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-06-14 20:46 |
| [VBA] Άνοιγμα σε Web Browser | dmarop | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-09-13 15:39 |
| [ Φόρμες ] web browser μέσα σε φόρμα | dmarop | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 20-11-12 06:00 |
Η ώρα είναι 15:52.

Θεματικός Τρόπος