| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους τους φίλους του φόρουμ, Στο παράδειγμα που ανεβάσα υπάρχει μια κυρίως φόρμα (Form1) που έχει ενσωματωμένο ένα Tab Control με δύο σελίδες (Page3 /4). Στο Page3 έχω προσθέσει μια υποφόρμα (Form2) στην οποία και πάλιν έχω βάλει ένα Tab Control με άλλες δύο σελίδες (Page1/2). Θέλω, εφόσον πατήσω το κουμπί που βρίσκεται στην κυρίως φόρμα να επιλέγεται η σελίδα 2 που βρίσκεται στην υποφόρμα και στο δεύτερο Tab Control (Tab2) Αν και έχω δοκιμάσει διάφορα δυστυχώς.......! Θα εκτιμούσα την βοήθεια όποιου φίλου είναι σε θέση να βοηθήσει. Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
|
Φιλέ Γιώργο γεια σου και πάλι. Δες το συνημμένο. Καλή συνέχεια |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο μου καλησπέρα, Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, είναι ο κώδικας που χρειάζομαι και δουλεύει στην βάση μου άψογα.. Σε ευχαριστώ και πάλι φίλε μου. Καλό βράδυ |
|
|
|
Παράκληση... Όταν ένα ζητούμενο βρει λύση, μην κλείνετε τα θέματα. Μπορεί κάποιος φίλος, να θέλει να παρέμβει ή να ρωτήσει κάτι επιπλέον... Δεν είναι σωστό, όταν τελειώσουμε την «δουλειά» μας, να «απαγορεύσουμε» σε κάποιους άλλους την πρόσβαση. Τα θέματα, κλείνουν αυτόματα, όταν έρθει η ώρα τους... |
|
| |||
| |||
|
Αγαπητέ Σπύρο καλημέρα, Δεν γνώριζα ότι τα θεματα κλείνουν αυτόματα.....τουλάχιστον γνώριζα (απο παλαιά) ότι επειδή έμεναν αρκετά θέματα ανοικτά ο φίλος Τάσος παρακαλούσε όλους να τα κλείνουν εφόσον και όταν "κάνουν την δουλειά τους.." ¨Ετσι λοιπόν και εγώ.. (καθότι στρατιωτικός) ακολουθώ οδηγίες....τωρα με τις νέες οδηγίες να είσαι βέβαιος ότι τα θέματα θα τα αφήνω ανοικτά. Νάσαι καλά και σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Μεταβίβαση τιμής πεδίου από φόρμα σε φόρμα | vraxnakisg | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 01-02-16 07:58 |
| [ Φόρμες ] Κουμπί εύρεσης σε φόρμα που περιέχει δευτερεύουσα φόρμα | sakis297 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-11-14 19:23 |
| Καταχώρηση δεδομένων σε φόρμα, από άλλη φόρμα που εμφανίζεται με cmd_button | alladin78s | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-02-12 09:08 |
| Μεταφορά και σύνδεση από φόρμα σε φόρμα | vaios84 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-02-12 22:29 |
| Πρόβλημα μεταφοράς δεδομένων απο φόρμα σε φόρμα με μακροεντολή | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-10-11 03:00 |
Η ώρα είναι 16:57.

Υβριδικός τρόπος