| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Παιδιά καλησπέρα!!! Θα χρειαστώ βοήθεια στο εξής: Έχω δημιουργήσει μια βάση δεδομένων με ένα πίνακα ανά πελάτη στο οποίο περνάω χρεώσεις-πιστώσεις (για το λόγο αυτό δεν επισυνάπτω και το εν λόγω αρχείο - για λόγους διασφάλισης στοιχείων). Με λίγα λόγια σε κάθε ένα πίνακα έχω κάνει ένα πεδίο χρέωση, ένα πίστωση και ένα υπόλοιπο που υπολογίζει τη διαφορά των δύο. Σε κάθε πίνακα πελάτη έχω βάλει και τα συγκεντρωτικά στοιχεία για να βγάζει το τελικό υπόλοιπο από όλες τις εγγραφές. Το θέμα μου είναι το εξής: Θέλω να δημιουργήσω ένα ερώτημα που από κάθε πίνακα-πελάτη να μου εμφανίζει το τελικό υπόλοιπο που έχει αυτή τη στιγμή για κάθε έναν που να τα βλέπω συνολικά. Υπάρχει τρόπος? Ελπίζω να τα είπα κατανοητά. Ευχαριστώ πολύ!!! Περιμένω βοήθεια!! Αλεξάνδρα |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Αναζήτηση σε πίνακα και εμφάνιση σε φόρμα | leeperik | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-03-16 11:45 |
| Δημιουργία περιοχών με «εμφάνιση» πίνακα. | Spirosgr | Excel - Tips & Tricks | 0 | 05-09-15 18:57 |
| [ Φόρμες ] Εμφάνιση σε φόρμα εγγραφή από άλλο πίνακα. | octapus | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 12-12-13 07:05 |
| [Συναρτήσεις] Συνάρτηση υπολογισμού μερικού αθροίσματος | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 02-07-13 06:22 |
| [ Φόρμες ] Αποθήκευση ενός πεδίου αθροίσματος σε άλλο πεδίο !!! | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-04-13 06:32 |
Η ώρα είναι 01:09.

Θεματικός Τρόπος