| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στους φίλους του Forum. Στο συνημμένο που έχω ανεβάσει έχω δημιουργήσει, εκτός των άλλων, και μια Φόρμα [frmPA] σε μορφή Πίνακα, η οποία μου εμφανίζει όλες τις εγγραφές. Στη Φόρμα αυτή, στο [Πεδίο1] και στο συμβάν « με το κλικ», έχω τοποθετήσει Κώδικα προκειμένου να μου ανοίγει η Φόρμα [frmPersons] και να μου εμφανίζει τη συγκεκριμένη εγγραφή [IDP]. Πως πρέπει να τροποποιήσω (συμπληρώσω) τον Κώδικα αυτόν έτσι ώστε, όταν με το κλικ ανοίγει η Φόρμα [frmPersons] : Α) Να εμφανίζεται η συγκεκριμένη εγγραφή [IDP] και, επιπροσθέτως, Β) Να έχω εστίαση στο ίδιο [Πεδίο1], στο οποίο προηγουμένως έκανα το κλικ. Ελπίζω να παράθεσα με σαφήνεια το ερώτημά μου, είμαι δε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση που ενδεχομένως χρειαστεί. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Με εκτίμηση Δημήτρης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Αλλαγή χρώματος πεδίων Φόρμας με την εστίαση ή τη μετακίνηση του mouse | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 07-06-15 12:52 |
| Ψάξιμο σε συγκεκριμένο πεδίο και εγραφή (vba) | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 19-09-14 15:39 |
| [Excel07] Μετάβαση cursor σε συγκεκριμένο κελί | JSARAK2001 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 11-03-13 09:42 |
| [ Πίνακες ] Διόρθωση εγγραφών σε συγκεκριμένο πεδίο | marpapa | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 15-05-12 20:58 |
| Εύρεση τυχαίων αριθμών από συγκεκριμένο πεδίο | dimogerontas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 10-04-12 17:06 |
Η ώρα είναι 08:34.

Θεματικός Τρόπος