Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα σε όλους, είμαι νέο μέλος στην παρέα και αρχάριος με το access, γιαυτό θα ήθελα την βοήθειά σας. Φτιάχνω μια Β.Δ για να βάλω σε τάξη το πελατολόγιο μου, προϊόντα, ποσά κτλ. Στην φόρμα 'Προιόντα' έχω ένα πεδίο 'Σύνολο μεγεθών' το οποίο αθροίζει τα τσεκαρισμένα μεγέθη ανα πελάτη, αυτό το νούμερο λοιπόν το πολλαπλασιάζω με το πεδίο 'Τιμή Μεγένθυσης' και μου το φέρνει στο πεδίο 'Τιμή Μεγενθύσεων' ανά πελάτη,μέχρι εδώ όλα καλά πιστεύω. Θέλω όμως στο πεδίο 'Σύνολο Μεγενθύσεων' να μου εμφανίζει το άθροισμα των τιμών από όλους τους πελάτες, εκεί λοιπόν τα χαλάμε ή μου βγάζει σφάλμα ή μου παίρνει δεδομένα από τον πίνακα 'προιόντα' στον οποίο δεν εμφανίζονται τα 'Σύνολα Μεγεθών και 'Τιμή Μεγενθύσεων' και το πεδίο μένει κενό. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων και πραγματικά η βοήθεια σας είναι ανεκτίμητη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη George Nestor : 20-05-15 στις 09:18. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Επειδή η Access 2007 δεν υποστηρίζει υπολογιζόμενα πεδία σε πίνακες, προτείνω: 1) Να αφαιρεθούν τα πεδία αυτά από τον πίνακα [Προιόντα]. 2) να δημιουργηθεί ένα ερώτημα [qryΠροιόντα] με όλα τα πεδία του πίνακα [Προιόντα] και επιπλέον τα αναγκαία υπολογιζόμενα. 3) Να οριστεί προέλευση εγγραφών για τη φόρμα [Προιόντα] το ερώτημα [qryΠροιόντα] Δες και το συνημμένο. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ kapetang για το χρόνο που αφιέρωσες, θα προσπαθήσω να καταλάβω τι ακριβώς έκανες και πως δουλεύει. Σε ευχαριστώ ξανά |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 02:24.