| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ Το πρόβλημά μου είναι: Κύρια φόρμα (Εξετάσεις Ασθενών) με υποφόρμα (Ιατρικές εξετάσεις ασθενών) και πεδίο Νόσος (σύνθετο πλαίσιο που παίρνει τις τιμές από τον πίνακα Νόσοι) Στην κύρια φόρμα έχω κουμπί (Προσθήκη Νόσου) που ανοίγει τη φόρμα Νόσοι. Θέλω πατώντας το κουμπί, Προσθήκη Νόσου, να ανοίγει η αναδυόμενη φόρμα Νόσοι και προσθέτοντας μια τιμή(Νόσο) να ενημερώνεται αυτόματα η υποφόρμα (Ιατρικές Εξετάσεις Ασθενών ) με τη νέα εγγραφή και να μη μου εμφανίζει το μήνυμα « η τιμή δεν υπάρχει στη λίστα» . Έχω δοκιμάσει διάφορα αλλά δεν μου βγαίνει. Σας ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώνεται. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alexia : 28-04-15 στις 18:59. Αιτία: προσθήκη συνημμένου αρχείου |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Κλείσιμο αναδυόμενης φόρμας όταν κλείνει η κύρια φόρμα | athanassiab | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 27-04-15 19:26 |
| [ Φόρμες ] Εμφάνιση μυνήματος μέσω αναδυόμενης φόρμας όπως το Outlook | ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 22 | 21-03-14 12:01 |
| Αθροίσματα απ τη δευτερεύουσα στη κύρια φόρμα | q.mrk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-10-12 20:16 |
| Συγχρονισμός Φόρμας με υποφόρμα | stelianta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 23-01-12 20:32 |
| Αντιγραφή πεδίου υποφόρμας σε κύρια φόρμα | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-03-10 21:03 |
Η ώρα είναι 06:04.

Θεματικός Τρόπος