| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στο Forum. Θα ήθελα τη βοήθειά σας στο ακόλουθο θέμα: Στο συμβάν AfterUpdate ενος πεδίου Φόρμας έχω τοποθετήσει την εντολή: Private Sub PROKATABOLI_AfterUpdate() Me.Refresh If Me.PROKATABOLI.Value < POSO_Á Then Dim intAnswer As Byte intAnswer = MsgBox("............ ;", vbYesNo + vbExclamation + vbDefaultButton1, "Έλεγχος!") If intAnswer = vbYes Then stDocName = "NewPistosi" DoCmd.OpenForm stDocName, acNormal, acDialog Forms![NewPistosi]![D5] = Me.[PROKATABOLI] Forms![NewPistosi]![PERIGRAFIP] = Me.[EPONYMO] Forms![NewPistosi]![KATIGORIAP] = Me.[ETAIREIA] MsgBox ".......................................... !", vbInformation, "Έλεγχος!" DoCmd.Close End If If intAnswer = vbNo Then stDocName = "NewPistosi" DoCmd.OpenForm stDocName, acNormal, acDialog Forms![NewPistosi]![D5] = Me.[PROKATABOLI] Forms![NewPistosi]![PERIGRAFIP] = Me.[EPONYMO] MsgBox "..................................... !", vbExclamation, "Έλεγχος!" End If End Sub Ακολούθως, στο συμβάν LostFocus του ίδιου πεδίου έχω τοποθετήσει την εντολή: Private Sub PROKATABOLI_LostFocus() If Me.PROKATABOLI.Value = POSO_Á Then Dim intAnswer As Byte intAnswer = MsgBox("...............;", vbYesNo + vbExclamation +vbDefaultButton1, "Έλεγχος!") If intAnswer = vbYes Then stDocName = "NewPistosi" DoCmd.OpenForm stDocName, acNormal, acDialog Forms![NewPistosi]![D5] = Me.[POSO_Á] Forms![NewPistosi]![D6] = Me.[POSO_Á] * -1 MsgBox ".............................. !", vbInformation, "Έλεγχος!" DoCmd.Close End If If intAnswer = vbNo Then stDocName = "NewPistosi" DoCmd.OpenForm stDocName, acNormal, acDialog Forms![NewPistosi]![D6] = Me.[POSO_Á] * -1 MsgBox "................................... !", vbExclamation, "Έλεγχος!" End If End If End Sub Οι Κώδικες αυτοί μου παρέχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό που θέλω να εφαρμόσω είναι να συνενώσω τους παραπάνω Κώδικες και να τους τοποθετήσω στο συμβάν AfterUpdate, έτσι ώστε να εχω το ίδιο αποτέλεσμα. Στις προσπάθειές μου να το πετύχω (με τα λίγα που γνωρίζω) μου βγάζει το μήνυμα: "Duplicate declaration in current scope" Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Με εκτίμηση Δημήτρης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Συσχέτιση κωδικών ειδών και σύγκριση τιμών | nikosjc | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-05-16 09:30 |
| [VBA] Δημιουργία κωδικών με βάση το όνομα | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 01-11-13 22:46 |
| ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΚΕΝΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-09-13 09:30 |
| Δημιουργία κωδικών | XristosM | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 26-08-11 20:40 |
Η ώρα είναι 07:30.

Θεματικός Τρόπος