| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Χαιρετώ όλους τους φίλους του forum. Θέλω, σας παρακαλώ, βοήθεια με το εξής πρόβλημα. Σε έναν υπάρχοντα πίνακα access 2003, προσθέτω ένα πεδίο imerominia με το s = "ALTER TABLE [table1] ADD COLUMN [imerominia] date;" Πρέπει όμως να ορίσω ως προεπιλεγμένη τιμή την τρέχουσα ημερονηνία/ώρα. Μέσα από τον πίνακα, στις ιδιότητες το κάνω ορίζοντας προεπιλεγμένη τιμή Now() Το πρόβλημά μου έιναι ότι πρέπει να το ορίσω με το ερώτημα, ή με άλλο τρόπο αλλά δεν τα καταφέρνω. Δοκίμασα s = "ALTER TABLE [table1] ADD COLUMN [imerominia] date DEFAULT Now();" ή s = "ALTER TABLE [table1] ADD COLUMN [imerominia] date SET DEFAULT Now();" και άλλα. Έχω συνημμένη και την βάση με το παράδειγμα. Παρακαλώ για την βοήθειά σας. Λευτέρης. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Σύνθετο πλαίσιο με προεπιλεγμένη τιμή | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 05-11-16 18:58 |
| [ Φόρμες ] Τιμή πεδίου απο πίνακα | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 25-11-15 19:24 |
| Ενημέρωση φόρμας με νέα τιμή Πίνακα | athanassiab | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 31-03-15 16:21 |
| [ Φόρμες ] ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΤΙΜΗ | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 08-02-15 20:44 |
Η ώρα είναι 21:47.

Θεματικός Τρόπος