| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπερα σας, Φτιαχνω μια βάση για συγκέντροση παραγγελιών απο πελάτες. Εχω εναν πίνακα [ΠΡΟΙΟΝΤΑ] και εναν πινακα [ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ] στον ΠΡΟΙΟΝΤΑ εχω 2 πεδια [ΠΡΟΙΟΝ] και [ΤΙΜΗ] στο ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ (μεταξυ αλλον) εχω 2 πεδια [ΠΡΟΙΟΝ] και [ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ] προς ωρας εχω απο παλια καποιες εγγραφες με συμπληρωμενο ΜΟΝΟ το πεδιο [ΠΡΟΙΟΝ] πως πρεπει να συνταξω ενα ερωτημα ενημερωσης (λογικα) ωστε να ενημερωση τις τιμές των προιοντων [ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ] αντλοντας την τιμη μοναδας απο τον πινακα ΠΡΟΙΟΝΤΑ πεδιο [ΤΙΜΗ]. Το ειχα καταφέρει παλιότερα να αντιστοιχεί το πεδιο [ΠΡΟΙΟΝΤΑ].[ΤΙΜΗ] να ειναι ισο με [ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ].[ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ] οπου [ΠΡΟΙΟΝΤΑ].[ΤΙΜΗ] ειναι ισο με [ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ].[ΠΡΟΙΟΝ] Περιμενω τα ΦΩΤΑ σας!!!!! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Ερώτημα προσάρτησης ή ενημερωσης | teo1976 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-12-14 20:14 |
| Βοήθεια για ερώτημα ενημέρωσης | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-06-14 15:29 |
| [ Ερωτήματα ] Δημιουργία ερωτήματος ενημέρωσης | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 01-09-13 12:02 |
| [ Ερωτήματα ] Ερώτημα Ενημέρωσης. | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 17-08-11 16:54 |
| Eρωτήματα ενημέρωσης | sakis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 17-12-09 21:52 |
Η ώρα είναι 13:09.

Θεματικός Τρόπος