Forum

Forum (https://www.ms-office.gr/forum/)
-   Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις (https://www.ms-office.gr/forum/access-erotiseis-apantiseis/)
-   -   Πρόβλημα κατά την διαδικασία διαίρεσης της βάσης (https://www.ms-office.gr/forum/access-erotiseis-apantiseis/3543-problima-kata-tin-diadikasia-diairesis-tis-basis.html)

γιώργοςΚ 15-02-15 00:06

1 Συνημμένο(α)
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του φόρουμ

Ιδιαίτερη καλησπέρα σε εσένα Νίκο και σε ευχαριστώ για την πρόθεση βοήθειας.

Νίκο, θα ήθελα να ανταφέρω ότι τα γραφώμενα της προηγούμενης ανάρτησης μου είναι το αποτέλεσμα της πιστής τήρησης των οδηγιών που μου έδωσες φίλε και σε ευχαριστώ για αυτο. Και εξηγώ, όπως προείπα κατάληξα στον εντοπισμό της "άτακτης" φόρμας ☺ (frmDietPlanOld) εφόσον πράγματι σε μια νέα βάση έκανα εισαγωγή σχεδόν μίας μίας των αντικειμένων και εν συνεχεία επιχειρούσα την διαίρεση και έλεγχο της επίμαχης λειτουργίας που εφόσον υπό κανονικές συνθήκες επιχειρηθεί διαίρεση τότε εμφανίζεται το πρόβλημα.

Συνεχίζοντας τα πιο πάνω θα ήθελα να αναφέρω ότι το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζεται και εφόσον μετατρέψω την βάση μου σε accdb.. Ίδιο πρόβλημα και στο ίδιο σημείο. Το παράξενο και πάλι και φυσικά στηριζόμενος στις δικές μου μέτριες γνώσεις σε θέματα vba, είναι ακόμη μια εύλογη απορία που προκύπτει. Η απορία μου είναι, πώς επιτρέπει η access την μετατροπή της βάσης σε accdb εφόσον υπάρχει πρόβλημα στον κώδικα? Από ότι γνωρίζω εφόσον υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα στον κώδικα η access δεν επιτρέπει την μετατροπή της βάσης, σωστά? !! Στην δική μου περίπτωση Νίκο γίνεται κανονικά η μετατροπή της βάσης

Και ένα τελευταίο σημείο αναφορικά με την ιδέα για εισαγωγή της "άτακτης" φόρμας από μια backup βάση, θα ήθελα πρώτιστα να αναφέρω ότι "έχουν γνώση οι φύλακες" σχετικά με copies της εξέλιξης της βάσης μου, και αφετέρου δυστυχώς επειδή στην επίμαχη φόρμα έχω προσθέσει μια σειρά από νέες διαδικασίες που είναι αναγκαίες να υπάρχουν, τονίζω ότι δυστυχώς και στα αντίγραφα που έχουν τις νέες δυνατώτητες που αναφέρω υπάρχει το ίδιο πρόβλημα..!! Μην με ρωτήσεις γιατί και πώς δεν το εντόπισα έγκαιρα έτσι ώστε να λάβω τα μέτρα μου διότι τώρα σε αυτή την τελική φάση θα ήθελα να διασπάσω την εφαρμογή και να την δώσω στους χρήστες πλέον.

Παιδιά πραγματικά εάν μπορεί οποιοσδήποτε να βοηθήσει ειλικρηνά δεν ξέρω πώς να το ανταποδώσω. Μια κοπιαστική δουλειά σχεδόν 2 χρόνων έφτασε στο τέλος της και τώρα δεν μπορεί να παραδωθεί..!!! Εάν κάποιος είναι πρόθυμος να με βοηθήσει μπορούμε και μέσω skype, teamviewer να το διευθετήσουμε

Σας ευχαριστώ εκ προτέρων.

Y.Γ: Επισυνάπτω φωτογραφία του μηνύματος που λαμβάνω μετα την διαίρεση της βάσης μου, στην επίμαχη φορμα που "σπάει" ο κώδικας.

γιώργοςΚ 17-02-15 22:09

Καλησπέρα στην παρέα
Επειδή αντιλαμβάνομαι τον βαθμό δυσκολίας ώς προς την επίληση του προβλήματος, θεωρώ σκόπιμο όπως θεωρηθεί το θέμα ώς "μή διαχειρήσιμο" και για να μην αφήνουμε θέματα ανοιχτά στο φόρουμ, το κλείνω τουλάχιστον για την ώρα.

Σε περίπτωση κατά την οποία οποιοσδήποτε φίλος του φόρουμ έχει να προτείνει οτιδήποτε σχετικά με την πιθανή επίλυση του προβλήματος, θα εκτιμούσα εάν μπορούσε να παραθέσει έστω την άποψη του
Ευχαριστώ πολύ.

Η ώρα είναι 15:50.

Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.

Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.2