| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του Φόρουμ Καλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα Σε μία στήλη σ ερώτημα έχω Α/Α 1, 2,...11, 12,.... Αν και στο ερώτημα και στην έκθεση έχω βάλει να ταξινομούνται με αύξοντα αριθμό, δεν ταξινομούνται και πάνε 1, 11, 12, 2, 3 κλπ πως μπορώ να το διορθώσω;;;. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Ενώ το πεδίο [Α/Α] είναι αριθμητικό ορίστηκε ως πεδίο κειμένου. Στη σχεδίαση του πίνακα καθόρισε τον τύπο δεδομένων του πεδίου [Α/Α] σε αριθμό. Πιθανόν, στην έκθεση, να απαιτηθεί η διαγραφή και η επανατοποθέτηση του πεδίου [Α/Α]. Μια άλλη λύση είναι να ορίσεις, στην έκθεση, η ταξινόμηση να γίνεται με βάση την έκφραση: Val([Α/Α]) Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του ΄Φόρουμ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Φίλε Γιώργο σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την βοήθειά σου έκανα Παράθεση:
Επίσης θα ήθελα να μου πεις πως γίνεται Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 22-01-15 στις 09:53. |
|
| |||
| |||
|
Χρήστο αν ανοίξεις την έκθεση σε προβολή σχεδίασης και πατήσεις στην κορδέλα το κουμπί Group & Sort (Ομαδοποίηση και ταξινόμηση) θα ανοίξει στο κάτω μέρος της έκθεσηςτο αντίστοιχο παράθυρο. Στο παράθυρο αυτό μπορείς να ορίσεις την ταξινόμηση που σου πρότεινα. Για λεπτομέρειες κάνε αναζήτηση στο Internet του θέματος: access 2007 ομαδοποίηση και ταξινόμηση έκθεσης |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 11:06.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο