| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθειά σας στο ακόλουθο θέμα: Σε μια φόρμα (βλέπε συνημμένο) έχω ένα Σύνθετο Πλαίσιο από το οποίο επιλέγω εγγραφές με βάση το επώνυμο (Πεδίο1). Είναι δυνατόν, βάζοντας ένα (ή περισσότερα γράμματα) να μου δίνει (το Σύνθετο) μόνον τη λίστα με τα επώνυμα που αρχίζουν από το συγκεκριμένο γράμμα; Παράδειγμα: Να βάζω το (Α) και να μου δίνει μόνον τη λίστα με όσα επώνυμα αρχίζουν από (Α) ή να βάζω το (ΑΝ) και να μου δίνει μόνον τη λίστα με όσα αρχίζουν από (ΑΝ) ή, τέλος, να βάζω το (ΑΝΕ) και να μου δίνει μόνον τη λίστα με όσα αρχίζουν από (ΑΝΕ) κλπ. Η όποια βοήθειά σας θα με εξυπηρετούσε τα μέγιστα, καθόσον τα επωνύματα είναι πολλά και, η επίλυση του ζητούμενου, θα με διευκόλυνε εξαιρετικά στην αναζήτηση αυτών. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Με εκτίμηση Δημήτρης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Δημήτρη, δες μια πρόταση στη συνημμένη ΒΔ. Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
Πάρα πολύ καλά, Γιώργο, ακριβώς όπως το ήθελα να λειτουργεί... είσαι Αρχηγός... Θερμά ευχαριστώ. Είμαι υπόχρεος... Φιλικά/Δημήτρης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitrisp : 03-11-14 στις 16:27. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Active X Controls ] Σύνθετο Πλαίσιο | Αναστάσιος Αναγνωστάκης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 01-11-14 15:50 |
| [ Εκθέσεις ] Εκτύπωση μόνο επιλεγμένων εγγραφών | apostolos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-10-13 15:58 |
| [ Φόρμες ] Φίλτρο σε σύνθετο πλαίσιο από πινάκα σχετιζόμενο με άλλο σύνθετο πλαίσιο | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-01-13 19:12 |
| Σύνθετο πλαίσιο εμφάνιση κατ' επιλογή | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-11-12 21:13 |
| Σύνθετο πλαίσιο? | pakos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 28-04-12 15:33 |
Η ώρα είναι 07:25.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο