| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημερα σας, σε συνέχεια μιας Βάσεις που φτιάχνω έχω φάει ένα μεγάλο σκάλωμα!! εχω εναν πινακα (π.χ. ΠΕΛΑΤΕΣ) μεσα εκει εχω 2 πεδια ( Κωδ.πελ | ονομα ) ο πινακας εχει γινει φορμα απλα αυτο που θελω ειναι καθε φορα που δημιουργώ νεα εγγραφή στο πεδιο κωδ.πελ να βαζει αυτοματα την τελευταια τιμη απο την προηγούμενη εγγραφη +1. Αρα αν η τελευταία τιμη ειναι 878 στην νεα εγγραφη να βαλει αυτοματα 879 κλπ. Σας ευχαριστω!!! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Αυτόματη εισαγωγή ημερομηνίας, μετά απο ενημέρωση πεδίου | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 27-04-15 23:20 |
| Αυτόματη ενημέρωση πεδίου και αλλαγή του | NIC | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 18-09-13 09:16 |
| [ Υποφόρμες ] Εμφάνιση Μόνο τελευταίας εγγραφής σε συνεχή φόρμα | wanaka | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-02-12 19:15 |
| [ Ασφάλεια] Αυτόματη εισαγωγή ημερομηνίας τελευταίας επεξεργασίας | panas844 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 25-01-12 20:15 |
| [ Φόρμες ] Αυτοματη ενημέρωση πεδίου με την τελευταια καταχωρηση | athigb | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 07-02-10 02:03 |
Η ώρα είναι 09:20.

Θεματικός Τρόπος