| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Γιώργο, δες μια προσέγγιση στη συνημμένη ΒΔ. Αντί να έχουμε το πεδίο [ΑρΜελών] στον πίνακα [tblPersons], είναι ευκολότερο και ασφαλέστερο να το προσθέσουμε σε ερώτημα. Το ερώτημα [qryPersons] έχει όλα τα πεδία του πίνακα και επιπλέον το πεδίο [ΑρΜελών], μπορεί συνεπώς να χρησιμοποιείται στη θέση του πίνακα. Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και για τον κώδικα και για τη σκέψη.
|
|
| |||
| |||
|
Γιώργο (Kapetang), Με την προηγούμενη πρότασή σου, βοήθησες το φίλο Γιώργο (gmax) με τη συνημμένη βάση που ανέβασες. Προσπαθώ να προσαρμόσω την πραγματικά έξυπνη, ευέλικτη και λειτουργική πρότασή σου στο παρακάτω συνημμένο που έχω ανεβάσει, προκειμένου να έχω το συνολικό αριθμό όσων πεδίων του [ISXIS] είναι ενεργά γιά καθένα ξεχωριστά [IDP], αλλά δεν μπορώ να τα καταφέρω. Έχω βραχυκυκλώσει! Μήπως μπορείς να βοηθήσεις; Με εκτίμηση Δημήτρης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitrisp : 13-05-15 στις 01:32. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Δημήτρη, δες τη συνημμένη ΒΔ. Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο (Kapetang), Θερμά ευχαριστώ γιά τη βοήθειά σου. Με κάλυψες πλήρως. Καλή συνέχεια... Με εκτίμηση/Δημήτρης |
![]() |
| Ετικέτες |
| φόρμες |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΕΡΣΟΡΑ ΣΕ ΠΕΔΙΟ | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-11-11 16:55 |
| [Γενικά] Επόμενο επιλεγμένο κελί για καταχώρηση | φωτης | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 31-01-11 21:18 |
| [ Πίνακες ] Αυτόματη εγγραφή πεδίου από άλλο πεδίο | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 01-02-10 07:13 |
Η ώρα είναι 04:44.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο