| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο, στο αρχικό αρχείο που ανέβασα υπήρχε ένα λάθος στον κώδικα για το φιλτράρισμα, γι’ αυτό και το αντικατέστησα στο σχετικό μήνυμα. Δεν ξέρω που έκανες τις δοκιμές. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Γιώργο, Έχω "κατεβάσει" το αρχείο της δημοσίευσης #27, αυτό δεν είναι το αναθεωρημένο αρχείο? Ευχαριστώ εκ προτέρων Υ.Γ: εάν δεν κάνει κόπο, θα μπορούσες φίλε να ξανά- ανεβάσεις το διορθώμενο? |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Γιώργο, δες την επισυναπτόμενη ΒΔ. Στη φόρμα έχω προσθέσει ένα κουμπί που ανοίγει τη φόρμα (συγκεντρωτικό πίνακα) frmPT. Ο συγκεντρωτικός πίνακας έχει παρόμοια μορφή με τον πίνακα του αρχείου ΗμερήσιαΥπηρεσίαΑξιωματικ ών.dot. Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο σε ευχαριστώ, Τώρα έχω αρκετή μελέτη έτσι ώστε να προσαρμόσω τα δεδομένα για την δική μου περίπτωση. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την όποια βοήθεια. Νάσαι καλά |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Εξαγωγή δεδομένων από πίνακα | panageo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 18-05-15 13:12 |
| [Συναρτήσεις] Πως κάνω εξαγωγή δεδομένων απο πίνακα; | koumpana | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 27 | 29-05-12 09:21 |
| Εξαγωγή και αποθήκευση δεδομένων φόρμας σε word | nasos23 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 15-03-12 09:10 |
Η ώρα είναι 19:36.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο