| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα έχω μια φόρμα εμφανίζει κάποιες εγγραφές. Οι εγγραφές έχουν ένα πεδιο ΝΑΙ/ΟΧΙ που εμφανίζεται σαν toggle button. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να βάλω στην κεφαλίδα ένα toggle button το οποίο θα φιλτράρει τις εγγραφές απο κάτω. Μάλιστα θέλω να έχει 3 σενάρια οπου το ένα δεν θα δείχνει όλες τις εγγραφές. Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Μπάμπη, για το ζητούμενο, απαιτούνται: 1) Πρόσθετες πληροφορίες. Εξασφαλίζονται αν ανεβάσεις μία ΒΔ με τη φόρμα και τα στοιχεία που είναι αναγκαία για να λειτουργεί η φόρμα (ανοίγει). 2) Διευκρινίσεις.
|
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Το κουμπί έχει την επιλογή της 3πλής επιλογής οπότε μπορούμε να έχουμε 3 επιλογες.. Ειναι κουμπί πάνω κουμπι κατω και μη επιλεγμένο... Σου βαζω το αρχειο |
|
| |||
| |||
|
Τι θα εμφανίζεται στη φόρμα ανάλογα με την κατάσταση του κουμπιού;
|
|
| |||
| |||
|
Οταν θα είναι πατημένο τοτε θα φιλτράρονται οι εγγραφές και θα προβάλλονται όσες είναι πατημένο το status. Οταν θα είναι πάνω το κουμπι θα φαινονται οι εγγραφές που έχουν το status μη πατημένο και τέλος όταν θα είναι γκρι τα γράμματα (3η επιλογή) θα φαίνονται όλες οι εγγραφές... Τώρα αν το τελευταίο δεν γίνεται και δεν το έχω καταλάβει εγώ σωστά ας γίνονται τα 2 πρώτα! |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Μπάμπη, δες μια λύση στο επισυναπτόμενο αρχείο. |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ πολύ!!! :) Λειτουργεί μια χαρά! |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Γιώργο μου, μήπως να μας έδινες την απάντησή σου και σε Access 2007 ; Ευχαριστίες Νίκος |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Φίλε Νίκο ελπίζω να ανοίγει |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Access κλείδωμα φόρμας Toggle Lock form | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 19-12-22 16:27 |
| [Excel07] ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΦΥΛΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ CVS ΜΕ BUTTON | smasak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 01-12-15 13:13 |
| Άνοιγμα αρχείων μέσω cmd button από φόρμα στην access | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 19 | 25-11-13 17:32 |
| [ Ερωτήματα ] Αναζήτηση με button σε φόρμα | Λουκας | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 05-02-12 18:26 |
Η ώρα είναι 20:17.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο