| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Χαιρετώ όλο το φόρουμ, Θα εκτιμούσα εάν κάποιος φίλος θα μπορούσε να με βοηθήσει το ερώτημα που θέλω να δημιουργήσω σχετικά με την εύρεση της ημερομηνίας γέννησης του πελάτη. Εξηγώ: Έχω έναν πίνακα τον tblCustomers ο οποίος εκτός άλλων περιέχει το πεδίο "DateOfBirth". Θα ήθελα να δημιουργήσω ένα ερώτημα έτσι ώστε να ψάχνει στον πίνακα tblCustomers για τις ημερομηνίες όπου ο μήνας και η ημέρα γέννησης του πελάτη να είναι ίδιες με το Date() έτσι ώστε να μπορώ να γνωρίζω κάθε μέρα ποιοί πελάτες έχουν γεννέθλια. Σας ευχαριστώ εκ προτέρων |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Γιώργο!!! Κοίταξε το παρακάτω παράδειγμα πιστεύω να σου κάνει.Υπάρχει και η δυνατότητα να σου βγάζει από το module μήνυμα ποιος γιορτάζει. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Αλέξανδρε, Όπως πάντα.................απλά άψογος!!!! Νάσαι καλά φίλε είναι ακριβώς ότι έψαχνα να φτιάξω. Θα το "κόψω" στα μέτρα μου και θα το χρησιμοποιήσω. Σε ευχαριστώ πολύ. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Εκθέσεις ] Ταξινόμηση ημερομηνίας βαση ημερας | lalosjim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 05-06-14 17:37 |
| [Συναρτήσεις] Εύρεση και διατύπωση ημέρας συγκεκριμμένης ημερομηνίας. | Fotis1991 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 20-10-12 00:47 |
| [ Φόρμες ] Αντιστοιχία Ημερομηνίας - Ημέρας | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 04-06-11 19:35 |
| Εξαγωγή ημερομηνίας και ημέρας σε φόρμα | ntelios | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 38 | 28-09-10 10:09 |
| [ Ερωτήματα ] Ερώτημα μέτρησης ανά όνομα ημέρας | enikolo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 21 | 19-05-10 18:58 |
Η ώρα είναι 09:01.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο