| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους, θα ήθελα για πολλοστή φορά "τα φώτα" σας. Σε ένα report προσπαθώ να βάλω κάποια ListBox τα οποία δυστυχώς είναι αναγκαίο κακό να είναι αρκετά. Τι εννοώ: Πρέπει κατα αρχάς να είναι ουσιαστικά ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα (Δευτέρα έως Κυριακή) και κάτω απο κάθε μέρα θα πρέπει να υπάρχουν (δυστυχώς όπως είπα) απο επτά άλλα listbox. Δηλαδή 7 ημέρες επί 7 Listboxes = 49..!! Στην προσπαθεια μου να φτιάξω το report λοιπόν, η access μου δίνει error ότι δεν μπορεί να παρουσιάσει όλα τα Listboxes.. (Υπόψη ότι μέχρι τα 36 το έχω δοκιμάσει και δουλεύει) . Καμιά ιδέα πώς θα μπορούσα να κάνω πράξη κάτι τέτοιο στην φορφή που το χρειάζομαι φυσικά? Σας ευχαριστώ εκ προτέρων |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Σύνθετο πλαίσιο περιορισμός 65Κ | intefix | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-03-15 07:35 |
| Ερώτημα και περιορισμός πεδίων | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 28-02-15 09:20 |
| [Γενικά] Σύνθετα φίλτρα διπλός περιορισμός | mutilinios | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-11-14 14:01 |
| [Μορφοποίηση] Περιορισμός πρόσβασης σε στήλες και γραμμές | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-01-14 19:50 |
| Περιορισμός πλήθους εγγραφών σε υποφόρμα | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 02-11-10 19:11 |
Η ώρα είναι 15:57.

Θεματικός Τρόπος