| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Χαιρετώ όλους του φίλους του φόρουμ, Θα ήθελα για μια ακόμη φορά την βοήθεια σας σε ένα θέμα που αντιμετωπίζω: Σε μια φορμα έχω ένα unbound object το οποίο παίρνει δεδομένα απο ένα ερώτημα και μου παρουσιάζει τα αποτελέσματα σε 6 στήλες. Η πρώτη στήλη περιέχει τον αριθμό πελάτη (CustomerNo) και θέλω εφόσον επιλέγω τον πελάτη να μου ανοίγει μια άλλη φόρμα η οποία περιέχει τα στοιχεία του συγκεκριμένου πελάτη. Δηλαδή; Εάν για παράδειγμα επιλέξω την τρίτη γραμμή (Row) απο τα αποτελέσματα που εμφανίζονται και είναι ο πελάτης με CustomerNo = 3, τότε όταν κάνω double click να ανοίγει η δεύτερη φόρμα φιλτράρωντας το CustomerNo. Σας ευχαριστή εκ προτέρων |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Ενσωμάτωση τιμών πεδίου συνεχόμενης φόρμας σε unbound | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 14-10-14 16:17 |
| [ Φόρμες ] άνοιγμα φόρμας με υποφόρμα | octapus | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-09-14 15:24 |
| Unbound με Control Source = Switch.. | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 21-09-14 06:01 |
| Άνοιγμα συγκεκριμένης φορμας | alfamesitiki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 26-01-12 17:53 |
| Άνοιγμα φόρμας με F5 | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-04-10 17:05 |
Η ώρα είναι 13:08.

Θεματικός Τρόπος