| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Χαιρετώ όλους τους φίλους του φόρουμ, Στην βάση την οποία επισυνάπτω, έχω μια κυρίως φόρμα ("CustomersProfile) και μία δεύτερη φόρμα (frmWeightChart) στην οποία με λίγη προσπάθεια έχω καταφέρει τελικά να δημιουργήσω μια γραφική παράσταση η οποία στην ουσία δείχνει την πορεία του βάρους του ατόμου σε κιλά, σε ένα χρονικό διάστημα. Αυτό που θέλω όμως είναι να μπορέσω να ενσωματώσω την δεύτερη φόρμα (frmWeightChart) στην πρώτη φόρμα (CustomerProfile) αλλά δεν ξέρω για ποίο λόγο όταν και εφόσον το κάνω η μορφή που παίρνει το γράφημα είναι εντελώς διαφορετική απο την δεύτερη φόρμα (?) Θα εκτιμούσα αν κάποιος έχει την καλή διάθεση να με βοηθήσει. Νάστε καλά |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Εισαγωγη Πραξης απο φορμα σε Πεδιο Πινακα | kasman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 22-05-16 12:55 |
| Προσθήκη γραφήματος σε φόρμα | apostolos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 15-04-14 19:11 |
| Εισαγωγή σε Πίνακα από Πεδία κειμένου(φόρμα) | wanaka | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-06-12 12:03 |
| Άνοιγμα μιας φόρμας από μια άλλη φόρμα και ταυτόχρονη εισαγωγή κάποιων πεδίων | soc07 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 19 | 19-03-11 09:05 |
| [ Φόρμες ] Εισαγωγή πολλαπλών εικόνων σε φόρμα | PanosK | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 19-04-10 16:02 |
Η ώρα είναι 06:20.

Θεματικός Τρόπος