Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Προσθήκη συμβόλου Δίεση(#) μπροστά από κάθε αριθμό

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 19-05-14, 14:37
Όνομα: Αλέξανδρος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: ΑΡΤΑ
Προεπιλογή

Καλησπέρα Νίκο!!!!!

Νίκο είναι σχεδόν αυτό που ήθελα.Δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω.Θα το κοιτάξω να το προσαρμόσω στο δικό μου.Θέλω να περάσω μια εφαρμογή σε VisualBasic 13 οπότε τώρα μπορώ να την ξεκινήσω. Έμπλεξα με πολλά αν και από τις πολλές ώρες στο PC έπαθα αυχενικό. Δίνω και τέλος του μηνός για Β έπίπεδο πληροφορικής + αυτοαξιολόγηση + καλοκαιρινή γιορτή Νηπ/γείο .Άστα να πάνε .Σου χρωστώ ένα τηλέφωνο θα βρω ευκαιρεία μέχρι το τέλος της Χρονιάς.

Νάσαι καλά φίλε μου.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex : 19-05-14 στις 15:23.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αύξων αριθμός σε κάθε έτος Xristos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 20 10-01-17 17:08
Πρόβλημα με την εμφάνιση του συμβόλου του ευρώ σε πεδίο Νομισματικής Μονάδας. lefterisg Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 20-12-13 17:43
[ Εκθέσεις ] Προσθήκη πρόσημου + μετά από κάθε εγγραφή εκτός της τελευταίας lefterisg Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 26-08-13 19:20
[Συναρτήσεις] Πρόσθεση αριθμών μπροστά από κάθετο xristos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 14 09-07-12 19:55
[Συναρτήσεις] Αύξων αριθμός σε κάθε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Xristos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 11 19-07-11 17:47

Η ώρα είναι 00:56.