| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του απίστευτου αυτού forum γνώσεων. Θα ήθελα την βοήθεια σας , σε μία φόρμα με πεδίο ημερομηνίας ονόματος ΗΜΕΡΟΜ καταχωρώ μόνο Σάββατα Κυριακές και αργίες. Για αποφύγω λάθος καταχώρηση έχω ενσωματώσει το παράδειγμα http://www.ms-office.gr/forum/access...ma-access.html και πριν από ενημέρωση του ΗΜΕΡΟΜ If IsHoliday(ΗΜΕΡΟΜ) = True Then μια διαδικασία Else Dim iWeekNo As Integer iWeekNo = Weekday(ΗΜΕΡΟΜ) If iWeekNo = 2 Or iWeekNo = 3 Or iWeekNo = 4 Or iWeekNo = 5 Or iWeekNo = 6 Then μια διαδικασία Me.Undo End If End If θα ήθελα σε μια έκθεση να εξάγονται μόνο οι Κυριακές και οι αργίες. Προφανώς χρειάζεται κάποιο ερώτημα η συνάρτηση αλλά δεν έχω τις κατάλληλες γνώσεις ευχαριστώ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη steliosgr : 16-05-14 στις 20:52. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Υπερωρίες Αργίες | bill72 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 22 | 23-06-17 09:22 |
| [Συναρτήσεις] Θέλω να αφήσω εκτός υπολογισμού Σαββατοκύριακα και επίσημες αργίες | dikatsu | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 04-07-16 19:02 |
| [Συναρτήσεις] Υπερωρίες Αργίες | kosta | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 31-10-12 11:11 |
| [ Ερωτήματα ] Κατηγορία εργαζομένων και επίσημες Αργίες | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 31-01-12 10:43 |
Η ώρα είναι 10:03.

Θεματικός Τρόπος