| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γειά χαρά σας, Εύχομαι Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλους τους φίλους του φόρουμ και ότι καλύτερο σε όλους. Μπαίνω στο θέμα μου: Σε μια βάση θα ήθελα να έχω μια κυρίως φόρμα στην οποία στην αριστερή μεριά της (στην μισή δηλαδή αριστερά) θέλω να υπάρχει μονίμως μια φόρμα (frmCustomers) και στην υπόλοιπη δεξιά μεριά να είναι δεσμευμένος ο χώρος για άλλες δύο φόρμες αναλόγως. Δηλαδή τι εννοώ: εφόσον στην αριστερή πλευρά θα έχω μονίμως ανοιχτή την φόρμα πελατών, αναλόγως της εντολής που θα πατάω (μέσω cmdButtons που περιέχει) να ανοίγει π.χ η φόρμα τιμολογίων στην δεξιά απάνω πλευρά (συνεχόμενη φόρμα frmInvoices) και εφόσον πατήσω και την εντολή πχ Πληρωμές να ανοίγει και η εν λόγο φόρμα πληρωμών στο κάτω μέρος δεξιά που είναι δεσμευμένος ο χώρος. Επισυνάπτω σχετική φωτογραφία - σχεδιάγραμμα έτσι ώστε να γίνω πιο κατανοητός στο τι ακριβώς θέλω να κάνω. ευχαριστώ εκ προτέρων |
|
| |||
| |||
|
Η φωτογραφία
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Συγχρονισμός αναδυόμενης φόρμας με κύρια φόρμα | Alexia | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 04-05-15 07:18 |
| Κλείσιμο αναδυόμενης φόρμας όταν κλείνει η κύρια φόρμα | athanassiab | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 27-04-15 19:26 |
| Αθροίσματα απ τη δευτερεύουσα στη κύρια φόρμα | q.mrk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-10-12 20:16 |
| [ Φόρμες ] Εμφάνιση συνόλων υποφόρμας στην κύρια φόρμα | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 14-04-10 10:01 |
| Αντιγραφή πεδίου υποφόρμας σε κύρια φόρμα | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-03-10 21:03 |
Η ώρα είναι 08:01.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο