| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Αν έχει κανείς ασχοληθεί με σύνθετα ερωτήματα ίσως μπορεί να δώσει κάποια ιδέα. Έχω ερώτημα που προκύπτει από συνένωση 2 άλλων ερωτημάτων. Το κάθε ερώτημα φέρνει τα πεδία ΚωδΕίδους , ΚωδΑποθήκης , Τιμή , Ποσότητα Για κάθε Αποθήκη μπορεί να έχω 1 η περισσότερα είδη , και για κάθε είδος στην κάθε αποθήκη μπορεί να έχω μία η περισσότερες τιμές αγοράς. Μπορώ όλα αυτά να τα έχω για να σχηματίσω μία αναφορά κάτι σαν την παρακάτω Αποθήκη Α Αποθήκη Β Αποθήκη Γ Είδος 1 Τιμή Ποσότητα Τιμή Ποσότητα Τιμή Ποσότητα Είδος 2 Τιμή Ποσότητα Τιμή Ποσότητα Τιμή Ποσότητα Είδος 3 Τιμή Ποσότητα Τιμή Ποσότητα Τιμή Ποσότητα Δεν ξέρω πως αλλιώς να το θέσω. Όπως και ν' χει , να περάσετε όλοι σας καλά και Χρόνια Πολλά |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Πολύπλοκο για να του δώσω τίτλο... | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 24 | 20-11-19 05:17 |
| [ Ερωτήματα ] Πολύπλοκο ερώτημα | Πανος_ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 05-03-16 11:27 |
| Πολύπλοκο ερώτημα | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 22-06-15 21:25 |
Η ώρα είναι 07:58.

Θεματικός Τρόπος