Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Σύνδεση υποφόρμας με φόρμα

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 31-12-09, 16:05
Όνομα: ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Σύνδεση υποφόρμας με φόρμα

Γεια σας Χρόνια πολλά

Ειμαι αρχαριος εκπαιδευτικος και δυστυχώς εχω αναλαβει κατι δυσκολο τελικα για μενα. Στο προγραμμα βδ1 θέλω προσθετοντας ή αφαιρώντας μια τιμη στο ΧΡΕΩΣΗ αυτοματα να προστήθεται ή να αφαιρείται η ΧΡΕΩΣΗ στην ΠΟΣΟΤΗΤΑ . Την επόμενη φορα που θα βαλω κατι στη ΧΡΕΩΣΗ για το ιδιο υλικο να παίρνει την τελευταία ΠΟΣΟΤΗΤΑ του υλικου και να το προσθέτει στην ΠΟΣΟΤΗΤΑ κ.ο.κ δηλ. ( ΠΟΣΟΤΗΤΑ=ΧΡΕΩΣΗ+ΠΟΣΟΤΗΤΑ) . Αυτα τα δυο να αποθηκευονται στου αντίστοιχους πίνακες Παιδια εαν θελετε μπορειτε να αναδιαμορφώσετε το προγραμμα

Ευχαριστώ
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip βδ1.zip (54,6 KB, 22 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ενημέρωση πεδίου υποφόρμας μέσω εντολής στην κυρίως φόρμα γιώργοςΚ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 04-06-15 13:42
Φόρμα με υποφόρμα και κώδικας για εκτέλεση εντολής μέσω της υποφόρμας γιώργοςΚ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 13-01-15 20:31
[ Υποφόρμες ] Σύνδεση υποφόρμας με κουμπί mistirios Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 08-02-11 18:44
[ Φόρμες ] Εμφάνιση συνόλων υποφόρμας στην κύρια φόρμα mdragon Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 14-04-10 10:01
Αντιγραφή πεδίου υποφόρμας σε κύρια φόρμα Jim Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 03-03-10 21:03

Η ώρα είναι 14:32.