Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα σε όλους Έχω δύο πίνακες “πελάτης” και “προσφορές” Πινακας Πελατης κωδικό πελάτη (αυτοματη αριθμηση) επώνυμο όνομα Πίνακας Προσφορές Κωδικός προσφοράς (αυτοματη αριθμηση) Κωδικός πελάτη (αριθμός) Κείμενο… συνδέονται μεταξύ τους με τον “κωδικό πελάτη” στη μία αυτόματη αρίθμηση “κωδικό πελάτη” στην άλλη αριθμός έχω κάνει σχέση μεταξύ τους μια χαρά μέχρι εδώ. Πως γίνετε στη φόρμα προσφορές αντί να μου γράφει τον κωδικό πελάτη να μου γράφει το επίθετο και το όνομα του πελάτη χωρίς να κάνω subform? |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Μεταβίβαση τιμής πεδίου από φόρμα σε φόρμα | vraxnakisg | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 01-02-16 07:58 |
[ Φόρμες ] Κουμπί εύρεσης σε φόρμα που περιέχει δευτερεύουσα φόρμα | sakis297 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-11-14 19:23 |
Καταχώρηση δεδομένων σε φόρμα, από άλλη φόρμα που εμφανίζεται με cmd_button | alladin78s | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-02-12 09:08 |
Μεταφορά και σύνδεση από φόρμα σε φόρμα | vaios84 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-02-12 22:29 |
Πρόβλημα μεταφοράς δεδομένων απο φόρμα σε φόρμα με μακροεντολή | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-10-11 03:00 |
Η ώρα είναι 01:03.