| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του φόρουμ γειά σας. με την βοήθεια των φίλων έφτιαξα statistika. Όπως όμως θα δείτε στο συνημμένο στην έκθεση ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΣ_ΔΙΚΑΣΙΜΟΥ υπάρχουν λάθη. Ενώ υπάρχουν (όπως θα δείτε στον πίνακα Ευρετήριο) (27) εισαχθείσες δικογραφίες αναφέρει (22) Ενώ υπάρχουν (7) Αναστέλλει λόγω Ρύθμιση (έχω πατήσει επάνω στο 7η Αναβολή) αναφέρει (3) Ενώ υπάρχουν (2) Αντιμωλία Καταδικαστικές αναφέρει (ο) Ενώ υπάρχει (1) Ερήμην Καταδικαστικής αναφέρει (ο) και επίσης στο τέλος δίνει λάθος δεδομένα Πιστεύω να σας διευκόλυνα με τις λεπτομέρειές μου Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Χρήστο δες την επισυναπτόμενη βάση. Το άθροισμα των υποθέσεων «7 η Αναβολή», που ταυτίζεται με το άθροισμα των υποθέσεων «Αναστέλλει λόγω ρύθμισης», έχω τη γνώμη ότι είναι 5 και όχι 7 που αναγράφεις στο μήνυμά σου. Φιλικά/Γιώργος. |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του φόρουμ Καλημέρα σας. Φίλε Γιώργο σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου Έχεις δίκαιο για την 7η Αναβολή. Δουλεύει ΟΚ. Νάσε καλά να μας βοηθάς. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τον Νάσο Νάστε όλοι καλά. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Λάθος αποτέλεσμα | tsakan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-01-16 17:44 |
| [ Ερωτήματα ] Τι κάνω λάθος | anestaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 18 | 25-04-15 19:50 |
| [ Φόρμες ] Λάθος πράξεις | kantidenos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 23-09-13 11:26 |
| [ Ερωτήματα ] Λάθος σε Dcount με iif | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 17-06-13 15:36 |
| Λάθος σε κώδικα | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-10-11 11:34 |
Η ώρα είναι 11:08.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο