| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
καλησπέρα, έχω κατασκευάσει μια βάση για παραγγελίες υλικών. έχω έναν πίνακα παραγγελίες α υλών, έναν άλλο πίνακα παραγγελίες β υλών, έναν άλλο πίνακα παραγγελίες υλικών ειδικής μορφής και χρειάζεται άλλος ένας πίνακας παραγγελίες λοιπών αναλωσίμων υλικών. όπως καταλαβαίνετε γίνεται χαμός και πρέπει να έχω 4 διαφορετικά έντυπα παραγγελιών που παράγονται από αυτούς τους πίνακες (που δεν είναι τίποτα δύσκολο) αλλά έχω και 4 διαφορετικούς κωδικούς παραγγελιών, που φαίνεται άσχημο στους υπόλοιπους χρήστες -και στους προμηθευτές επίσης. ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να περνάω παραγγελίες σε έναν πίνακα παραγγελιών αλλά ο κωδικός είδους να ενημερώνεται με ευρετήριο είτε από τον πίνακα β υλών είτε από τον πίνακα λοιπών αναλωσίμων υλικών, ώστε να έχω μόνο ένα έντυπο (και κυρίως μια αρίθμηση) παραγγελιών β υλών ευχαριστώ εκ των προτέρων, Εύη |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Ευρετήριο θετικών αρνητικών και μηδενικών τιμών σε ερώτημα | louk14 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 12-11-13 11:10 |
| [ Πίνακες ] Έτοιμοι Πίνακες | ippotis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 12-04-13 01:09 |
| Ερώτημα από δύο πίνακες !!! | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-03-13 09:59 |
| Πίνακες τιμών | sakis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 05-01-12 18:13 |
Η ώρα είναι 10:24.

Θεματικός Τρόπος