| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους, Αντιμετωπίζω ένα μικρό πρόβλημα. Στην βάση την οποία δουλεύω, ενώ έχω απενεργοποιήσει το Shift, απόκρυψα το Ribbon και όλα τα σχετικά, εντούτοις εάν κάνεις δεξί κλικ με αφήνει να πάω στο design View άρα συνέπεια αυτού μπορεί κάποιος να επέμβει στις φόρμες. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μήν δίνεται αυτή η επιλογή ? (να μήν μπορεί δηλαδή η φόρμα να πηγαίνει στο design view ? ) Φιλικά, Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
ΑΝ γίνει η βάση .accde ?? ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ BACKUP ΠΡΙΝ |
|
| |||
| |||
|
Χρίστο καλησπέρα φίλε, Να γίνει, αλλά πιστεύεις πως θα λυθεί το θέμα? Και αν ΝΑΙ, πως μπορώ να το κάνω φίλε? |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο!! Βάλε στις ιδιότητες αποκλειστική τη φόρμα ίσως να φταίει αυτό.Για να κάνεις ΜDE τη φόρμα έχει επιλογή στο μενού της access.Ψάξε λίγο και θα το βρείς. |
|
| |||
| |||
|
Χρίστο δοκίμασα να βάλω "αποκλειστική" στις ιδιότητες αλλά εξακολουθεί να υφίσταται το πρόβλημα..... Όσο αφορά το MDE φαντάζομαι αυτό θα πρέπει να γίνει όταν ολοκληρώσω εντελώς την βάση μου?
|
|
| |||
| |||
|
Κάνε ένα πείραμα τώρα..για να δεις ότι δεν επιτρέπεται ο σχεδιασμός...
|
|
| |||
| |||
|
Ναι Χρίστο, έχεις απόλυτο δίκιο. Το έκανα και δεν δίνει την σχετική επιλογή σχεδιασμού. Νάσαι καλά. Φυσικά όπως είπα αυτό θα πρέπει να γίνει εφόσον θα έχω ολοκληρώσει την βάση μου από ότι καταλαβαίνω... Πάντως σε ευχαριστώ φίλε μου. Με εκτίμηση, Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
Άρα φίλε 'δώρο άδωρο" κατά την άποψη μου.. ![]() Όπως και να έχουν τα πράγματα...εγώ ασχολούμαι εντελώς εμπειρικά και όχι επαγγελματικά με το θέμα οπότε για μένα στην παρούσα φάση με ικανοποιά και το accde. Πάντως θέλω να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες σου.. Φιλικά. Γιώργος |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 17:08.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο