| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας και Καλή Χρονιά Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο Forum. Με τα παραδείγματά σας και την βοήθεια που προσφέρετε μεταξύ σας έχω βρεί μέχρι τώρα πολλές λύσεις. Το πρόβλημα μου είναι το εξής σε μία φόρμα έχω δύο πλαίσια λίστας, το ένα έχει π.χ. 2 εγραφές και το άλλο 10. Θέλω όταν επιλέγω στο πρώτο πλαίσιο την 1η εγραφή να έχω στο δέυτερο πλαίσιο όλες τις εγραφές για να επιλέξω, αλλά όταν επιλέξω στο πρώτο πλαίσιο την 2η εγραφή κάποιες από τις εγραφές του δευτέρου πλαισίου να είναι ή απενεργοποιημένες ή να μην εμφανίζονται. Είναι δυνατόν; Ευχαριστώ (Δεν κατέχω πολλά από VBA) |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Ρίξε μια ματιά στο συνημμένο, ελπίζω να βοηθηθείς. |
|
| |||
| |||
|
Χρήστο σε ευχαριστώ Είναι μια απλή ωραία λύση, εγώ έψαχνα να βρω ….!!(Δεν ξέρω και εγώ τι;!!! Γιατί κάπου είχα δει να βγαίνει το δεύτερο πλαίσιο λίστας και κάποιες εγγραφές μέσα σε αυτό να είναι απενεργοποιημένες, ανάλογα με τι έχεις επιλέξει στο πρώτο.) Όπως σας είπα δεν έχω και μεγάλη πείρα, αυτό θα με βοηθήσει αρκετά και πάλι ευχαριστώ. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Ενημέρωση πλαισίου κειμένου από πλαίσιο λίστας | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 12-04-18 20:19 |
| Αποκλεισμός συγκεκριμένων εγραφών απο πίνακα | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-07-14 08:26 |
| [ Φόρμες ] ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΓΡΑΦΩΝ | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-11-11 10:52 |
| [ Ερωτήματα ] ΣΥΝΟΛΟ ΕΓΡΑΦΩΝ | agelos_her | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 21-03-11 06:47 |
| Μεταφορά περιεχομένου λίστας σε σύνθετο πλαίσιο άλλης φόρμας | stavros2244 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 30-03-10 16:38 |
Η ώρα είναι 20:28.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο