Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Φόρμες ] επιλογή έτους

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 22-12-13, 21:21
Όνομα: ΑΝΤΩΝΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Question επιλογή έτους

Γνωρίζει κανεις εδώ μέσα εάν μπορώ επιλεγονατας από την forma1 το έτος και πατώντας το κουμπί να ανοίγει την forma2 που έχω καταχωρημένους πελάτες να φιλτράρει μονο τοις εγγραφες που είναι μέσα στο έτος?
Δηλαδή επιλέγω 2013 πατάω και δείχνει μονο τις εγγραφες που είναι μέσα στο 2013.
Αυτό το έχω κάνει με ερώτημα αλλα θα ήθελα με vba κώδικα αν υπάρχει τρόπος φυσικά η κάποιος άλλος τρόπος.
Βασικά το θέλω για να κάνω χρήσεις έτους σε μια βάση που φτιάχνω
Και το λέω αυτό διότι κλείνοντας την forma2 δεν θα πρέπει χάνεται το φίλτρο αυτό.
Κάνοντας επιλογή την χρήση έτους θα έχω φιλτράρισμα και για άλλες φόρμες όπως: πελατολόγιο, προμηθευτές πολίτες ktlp...
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Μορφοποίηση] Μορφοποίηση βάσει του έτους σε κελιά με πλήρεις ημερομηνίες (η/μ/εεεε) Skakinen Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 20-10-15 17:56
Ταξινόμηση των μηνών του έτους σε ερώτημα dimitrisp Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 25-05-15 14:48
[ Πίνακες ] κλείδωμα έτους(χρήσης) teo1976 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 17-03-15 19:25
Εμφανιση "Μηνός" και "Έτους" σε πίνακα και ερώτημα antonib Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 24-09-12 20:58
[Συναρτήσεις] ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΕΤΟΥΣ Niha Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 14-04-11 09:14

Η ώρα είναι 11:09.