Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα στα παιδιά του forum! Έχει δοκιμάσει κανένας να εμφανίζει εικόνα σε combo box? Δηλαδή να εμφανίζει πχ 3 πεδία το combo box και το τρίτο να είναι εικόνα. πχ Barcode - Timi - Logo Promitheuti 123456-08 - 15,30 - BMW <---- Εδώ να δείχνει το logo της εταιρίας Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό και είπα να ρωτήσω αν κανένας το δοκίμασε! Ευχαριστώ! |
| |||
| |||
![]()
Χρήστο Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό που θες αλλά όταν χρειάστηκα κι εγώ κάτι αντίστοιχο χρησιμοποίησα μικρή φώτο δίπλα στο combo. Δεν είναι απ' ότι κατάλαβα η λύση που θες αλλά μια εναλλακτική Υ.Γ Για να δουλέψει αλλαξε τη διαδρομή των φώτο στον κώδικα Φιλικά Δημήτρης |
| |||
| |||
![]()
Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, όμως δεν θέλω κάτι τέτοιο. Φαντάσου στην βάση που έστειλες να εμφανίζει στο combobox δίπλα απο την λέξη Screen που έχεις, σε μικρογραφία την εικόνα που εμφανίζει απο κάτω. Αυτό προσπαθώ να κάνω. Παράδειγμα ![]() |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Φίλτρο σε Φόρμα με combo box | Λάμπρος Τ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-03-15 19:19 |
Εισαγωγή από Combo box | gipsy | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-05-12 09:21 |
[ Φόρμες ] Combo box | devcon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-05-12 12:22 |
[Γενικά] Λίστες Combo boxes | SOELLICHA | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 02-11-11 13:41 |
[ Φόρμες ] Combo box | Chris | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-01-10 17:45 |
Η ώρα είναι 07:14.