| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι μου δοκίμασα πολλά που διάβασα μέσα στο site, άλλα δεν κατάφερα να κάνω συγκεκριμένο αρχείο pdf να ανοίγη με το πάτημα ενός πλήκτρου. Ένα πεδίο (Protokollo) της φόρμας (F_KENTRIKH) παίρνει αυτόματη αρίθμηση, και εγώ ζητάω να βλέπει αυτή την τιμή και να ανοίγει το αρχείο pdf με το ίδιο όνομα που υπάρχει στον φάκελο (C:\Office Files\Pdfiles2013). Χρησιμοποίησα τον παρακάτω κώδικα σε ένα πλήκτρο, άλλα δεν μου βγήκε. Dim OpenFile As String OpenFile = ShellExecute(0, "open", "C:\Office Files\Pdfiles2013" & Forms![F_KENTRIKH]![Protokollo] & ".pdf", "", "C:\", SW_SHOWNORMAL) End Sub Πάντα μου χτυπάει στο [Protokollo] εάν λέει κάτι αυτό. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Άνοιγμα αρχείου word και προσάρτηση δεδομένων | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 23-09-16 20:23 |
| άνοιγμα αρχείου pdf με εντολή | ΤΑΣΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 23-09-16 15:05 |
| Άνοιγμα αρχείου εικόνας από Treeview | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 22-01-14 11:15 |
| [Γενικά] βοήθεια με άνοιγμα αρχείου excel | koumpana | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 20-06-12 11:49 |
| Άνοιγμα Αρχείου 'Εξερεύνηση των Windows' με δημιουργία Φακέλου | john-john | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-03-12 08:20 |
Η ώρα είναι 05:17.

Θεματικός Τρόπος