| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα και από εμένα και συγχρητήρια για το site σας. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με το παρακάτω πρόβλημα που έχω... Εισάγω ένα αρχείο excel στην access χρησιμοποιόντας την εντολή TransferSpreadsheet με ονόματα πεδίων τις επικεφαλίδες που έχω στο excel και ο πίνακας που δημιουργείται έχει την εξής γραμογράφηση: id account description ... ... κτλ. πως μπορώ να ελέγξω την γραμογράφηση του πίνακα που δημιουργείτε και αν δεν υπάρχει ενα πεδίο πχ το account να μην δημιουργείται ο πίνακας και να εμφανίζει ενα μήνυμα λάθους οτι δεν υπάρχει το συγκεκριμένο πεδίο? Ευχαριστώ εκ των προταίρων... |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Συναρτήσεις ] Έλεγχος τιμών ενός πεδίου | giorgos_ad | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 21-09-14 21:48 |
| [ Πίνακες ] Update τιμών Πεδίων ενός πίνακα μέσω Excel Import | Leader | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-03-12 23:23 |
| [ Φόρμες ] Έλεγχος Ορθότητας Πεδίων | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 07-06-11 16:25 |
| [VBA] Έλεγχος ονόματος ενός φύλλου σε 850 αρχεία Excel! | Charis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-08-10 18:53 |
Η ώρα είναι 22:51.

Θεματικός Τρόπος