| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα. Έχω δυο βασικά προβλήματα 1. Θέλω να μου πείτε αν γνωρίζετε πώς μπορώ να διαβάσω έναν πίνακα οριζόντια δηλ. σε μια εγγραφή να διαβάζω τα πεδία ξεχωριστά το καθένα.. 2. Θέλω να κάνω εκτύπωση μέσω κώδικα.. το είχα φτιάξει παλιά και δούλευε αλλά το διέγραψα γιατί εκτύπωνα με Report και τώρα δεν μπορώ να το ξαναφτιάξω.. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 18-11-09 στις 21:56. |
| Ετικέτες |
| εκτύπωση κώδικας vba |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Μεταφορά δεδομένων από πίνακα ή ερώτημα σε νέο πίνακα με άλλη μορφή. | dim.konst | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-12-14 20:31 |
| [ Πίνακες ] Αυτόματη καταχώρηση πεδίων πίνακα Α από πίνακα Β όταν καταχωρώ στοιχεία από μια στήλη | ευη79 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 17-01-14 23:42 |
| Δημιουργία πίνακα με χρήση δεδομένων από έναν άλλο πίνακα και ένα ερώτημα | nikosmin | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-10-13 12:53 |
| Αποφυγή διπλοεγγραφών κατα την μεταφορά δεδομένων από πίνακα σε πίνακα | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-02-13 19:48 |
| [ Ερωτήματα ] Ενημέρωση ενός field πίνακα από 3 Rows άλλου πίνακα | stathas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 23-05-10 10:36 |
Η ώρα είναι 09:38.

Θεματικός Τρόπος