| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στο forum Εχω το εξής πρόβλημα: οι πίνακες μου ειναι σε ενα σερβερ και για λόογυς ασφαλείας την ανοιξα σε αποκλειστική χρήση και εβαλα passward κι εγινε encrypt . Επισης για να ανοιξω την εφαρμογήη στο pc μου χρησιμοποιω passward το οποιο δουλευει μια χαρα , το προβλημα είναι αφου μπω στην κεντρικη οθόνη και παω να ανοιξω την οθόνη των ΑΓΩΓΩΝ την κύρια οθόνη εισαγωγης των αγωγων δηλ μου βγαζει << ΜΗ ΕΓΚΥΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗς>> Εαν παω και καταργήσω τον κωδικο της βάσης δουλευει μια χαρα.. Εγώ ομως θα ήθελα να εχει κωδικο η βαση μου για να μη μπορει ο καθενας να αλλαζει κατι στους πίνακες...... Εαν έχετε καποια ιδέα του τι πρεπει να κανω θα με βοηθούσε πολυ ...... Σας ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων :) Δαφνη Μ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Ασφάλεια Βάσης Δεδομένων | jimvasiloudis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 03-02-12 09:13 |
| Ασφάλεια Βάσης Δεδομένων | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 13-12-11 09:38 |
| [ Ασφάλεια] Ασφάλεια Βάσης δεδομένων σε επίπεδο χρήστη | TZON_FON | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 26-09-10 20:28 |
| [ Ασφάλεια] Ασφάλεια βάσης δεδομένων - Access 2000 | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 10-08-10 11:30 |
Η ώρα είναι 17:24.

Θεματικός Τρόπος