| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλη την παρέα Αποφάσισα να ασχοληθώ με access και αντιμετωπίζω δυσκολίες. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Και πάμε στο ζητούμενο. Σε ένα πίνακα έχω καταχωρημένα στοιχεία οχημάτων. Έχω δημιουργήσει και μια φόρμα. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να γράφω τον αριθμό οχήματος στην φόρμα και να μου εμφανίζει τα υπόλοιπα στοιχεία. Θα ήθελα να με καθοδηγήσετε μόνο στο πεδίο Μάρκα και το υπόλοιπο να το προσπαθήσω μόνος μου και να δεν τα καταφέρω να σας ξαναενοχλήσω Προσπάθησα με παραδείγματα που βρήκα στο forum αλλά χάθηκα τελείως. Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| VB NET σε φόρμα access | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-10-14 13:32 |
| [ Φόρμες ] Αναζήτηση εγγραφών σε φόρμα Access | dalavouras | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 13-05-14 15:14 |
| Φόρμα Login στην Access | Tasos | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 06-02-12 19:39 |
| [ Φόρμες ] Τηλεφωνική κλήση από φόρμα της MS Access | marpapa | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 03-04-11 17:46 |
| Φίλτρο σε Φόρμα Access | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 02-02-11 10:06 |
Η ώρα είναι 16:59.

Θεματικός Τρόπος