| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους!! Έχω μια βάση δεδομένων και θα ήθελα να καταχωρώ είσπραξης και παραγγελίες από ίδιο πινάκα σε διαφορετικές φόρμες, το ζητούμενο είναι πως θα μπορώ όταν είμαι στη φόρμα "είσπραξη" βάζοντας στο πεδίο "ποσό" να μου τοποθετεί το ποσό της είσπραξης σε αρνητικό αριθμό!! πχ. -10,00 και χωρίς να αναγκάζομαι να πληκτρολογώ το - <--- Λογικά κάτι πρέπει να γίνει στην φόρμα "είσπραξη" μόνο άλλα δεν ξέρω τι!! Ποιος μπορεί να βοηθήσει; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 28-02-13 στις 04:44. Αιτία: Μετατροπή κεφαλαίων σε πεζά |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Αύξων αριθμός σε φίλτρο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 01-11-15 22:00 |
| [Excel07] Αρνητικός και θετικός αριθμός με βάση τον αριθμό 1 | vangelis1964 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-10-15 18:18 |
| Αριθμός εγγραφών σε φόρμα | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 17-09-10 11:39 |
| [ Φόρμες ] ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΔΙΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ACCESS | provjn | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-03-10 11:46 |
| [Γενικά] Αλλαγή προσήμου (θετικος - αρνητικος ή αντίστροφα) | Chris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 23-01-10 12:37 |
Η ώρα είναι 18:41.

Θεματικός Τρόπος