| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπερα στο forum :) Μου προεκυψε το εξης τρελο προβλημα : εχω μια εφαρμογη η οποια ειναι Back-end - Front end την ανοιξα αποκλειστικη χρηση και εβαλα password για να μη μπορει ο καθε χρηστης ν α αλλαξει κατι στους πινακες .. Το Front-End κοματι δουλευει μια χαρα στο δικο μου pc το προβλημα ειναι οτι σε αλλους 2 χρηστες δεν κανει εισαγωγη record ενω στο δικο μου κανει.... Ο ενας χρηστης εχει access εχει access 2010 και ο δευτερος exei access 2007 οπως εγω. Το τρελο ειναι οτι ουτε στη γραμμη κυλησης δεν βγαζει προσθηκη νεου ρεκορντ το μονο που βγαζει ειναι πρωτο , επομενο, τελευταιο ... Δοκιμασα αντι για link τους πινακες να τoυς κανω εισαγωγή τοπικα κι ετσι δουλεψε ομως δεν το θελω αυτο γιατι θελω να ειναι ολα τα δεδομενα σ ενα πινακα στο σερβερ ... Με 3 αλλεσ εφαρμογες ιδιας φιλοσοφιας δεν ειχα κανενα προβλημα δουλευουν κανονικα Σκεφτηκα να καταργησω το πασγουροντ και το encrypt και παλι δεν δουλευει..... στη φορμα οι ιδιοτητες κλειδωμα εγγραφων και προσθηκη εγγραφων ειναι ενταξει ....... Αν εχετε καποια αλλη προταση παρακαλω να μου την πειτε εχω κολησει ........Help!!!!!!!!! Ευχαριστω εκ των προτερων :) με εκτιμηση Δαφνη Μ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Το υπόδειγμα δεν είναι έγκυρο | ykyriaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 03-07-14 10:58 |
| [Γενικά] Συγχρονισμένοι δυναμικοί πίνακες και paste link | schizomailgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 21-08-13 08:53 |
Η ώρα είναι 08:19.

Θεματικός Τρόπος