| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γεια σας έχω μια ερώτηση να θέσω. Έχω φτιάξει μια βάση στην δουλειά μου και τυπώνω κάθε μέρα σε μια έκθεση το παρουσιολόγιο . Επειδή είμαστε 40 άτομα κάθομαι και μετρά κάθε μέρα εάν έχω περάσει 40 άτομα! Υπάρχει δυνατότητα με κάποιο control όπως για παράδειγμα στους πίνακες που σου λέει πόσες εγγραφές έχεις να το εμφανίζει και στην έκθεση η αν γίνεται με κάποιον άλλο τρόπο; Η περίπτωση κάθε υπάλληλος να έχει το νούμερο του πχ. Αλέκος το 1, Γιώργος το 2 δεν γίνεται γιατί το Σάββατο δεν δουλεύουν όλοι! Δηλαδή θέλω να μετράει το πλήθος των εγγραφών για κάθε μέρα και να εμφανίζεται στην ημερήσια έκθεση Ευχαριστώ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 16-01-13 στις 13:49. Αιτία: Μετατροπή κεφαλαίων σε πεζά. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Εκθέσεις ] οριζόντια εμφάνιση εγγραφών σε έκθεση | octapus | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 21-08-14 07:39 |
| [ Εκθέσεις ] Μεταφορά εγγραφών φόρμας σε έκθεση ως συνεχόμενο κείμενο | costas5 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 23-03-14 21:43 |
| Ορισμένος αριθμός εγγραφών σε έκθεση | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 19-01-14 17:05 |
| Προσθήκη κενών εγγραφών σε Έκθεση Access | Tasos | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 29-09-11 12:08 |
| Επιμέρους σύνολα στην Έκθεση | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 09-02-10 08:13 |
Η ώρα είναι 20:04.

Θεματικός Τρόπος