| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας :) Με λενε Δάφνη και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια εδω στο forum θερμά συγχαρητήρια !!!!!!! εχω το εξής πρόβλημα: αν και εχω βρεί την απαντηση εδω στο forum δεν μου ανοίγει η απαντηση , προσπαθω να ανοίξω το αρχείο ] ToggleLockForm.mdb που περέχει την απάντηση και δεν μου ανοιγει....Help!!!!!!! Αν μπορείτε να με βοηθήσετε σ αυτο θα το εκτιμούσα πολυ :) Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 10-12-12 στις 22:11. Αιτία: Προσθήκη συνημμένου |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας :) Σας ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια , ανοιξα το αρχειο :) ειστε καταπληκτικοι :) |
|
| |||
| |||
|
Καλησπερα σας :) παρόλη τη μεγάλη βοηθεια σας και σας ευχαριστω παρα πολυ γι αυτο, αντιμετωπιζω το εξης πρόβλημα στο κλειδωμα της φορμας μου: Οταν εχω ενεργοποιήσει την επεξεργασια και ειμαι σε κατάσταση επεξεργασιας εαν ξανα απενεργοποιησω την επεξεργασία για καποιο λόγο , δεν γίνεται απενεργοποιηση , γραφει κανονικα στο πεδίο και εαν πατησω exit απο την οθονη εχει κρατησει οτι ειχα γραψει σε κατασταση απενεργοποιησης .. Εαν αλλαξω record και ξαναγυρίσω πίσω ειναι οκ κλειδωνει αλλά εχει κρατησει τις αλλαγες που μου ειχε επιτρεξει να κανω σε κατασταση απενεργοποίησης. Δεν ειμαι σιγουρη αν εχω θέσει σωστά το προβλημά μου... Σας ευχαριστω και πάλι για το χρόνο σας και την βοηθεια σας. . |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Δάφνη, πιστεύω ότι το πρόβλημα θα λυθεί αν στο συμβάν κλικ του κουμπιού βάλεις τον παρακάτω κώδικα: Κώδικας: Private Sub Εντολή7_Click()
If Me.Εντολή7.Caption = "Ενεργοποίηση επεξεργασίας" Then
Me.Εντολή7.Caption = "Απενεργοποίηση επεξεργασίας"
Else
Me.Εντολή7.Caption = "Ενεργοποίηση επεξεργασίας"
If Me.Dirty Then
If MsgBox("Υπάρχει εγγραφή σε κατάσταση επεξεργασίας" & vbCrLf & _
" Να αποθηκευτεί;", vbCritical + vbYesNo) = vbYes Then
Me.Dirty = False
Else
Me.Undo
End If
End If
End If
Me.AllowAdditions = Not Me.AllowAdditions
Me.AllowDeletions = Not Me.AllowDeletions
Me.AllowEdits = Not Me.AllowEdits
End Sub
Φιλικά/Γιώργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 13-12-12 στις 11:39. Αιτία: Προσθήκη συνημμένου |
|
| |||
| |||
|
Καλημερα Γιώργο Να σ ευχαριστήσω πάρα πολύ για την βοηθειά σου, αυτο ηθελα δουλευει στην εντέλεια . φιλικα Δαφνη |
|
| |||
| |||
|
Καλησπερα σας Κατι παρόμοιο θελω και στην δικη μου βαση. Εχω μια φόρμα και την ανοιγω με μακροεντολή χωρις επεξεργασία. Κατεβασα αυτο που εχετε ανεβασει αλλα δεν μου δουλευει.. Μπορώ με καποιο τροπο.(π.χ με διπλό κλισ) στο πεδίο που θέλω να μου ανοιγει κατι για να γραψω το πεδιο που θελω και κλείνοντασ να αποθηκευεται? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Word Style Form σε Access | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 10-01-17 18:05 |
| Split form | mikekal1oo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 22-04-16 20:19 |
| [ Φόρμες ] Χρήση toggle button με VBA | dalavouras | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 24-09-14 21:18 |
| [ Ασφάλεια] Κλείδωμα κώδικα VBA & SQL σε access 2010 | SIERRA1 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 16-10-11 19:52 |
| [ Φόρμες ] Κόλλημα - κλείδωμα φόρμας | foxone | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 15-03-11 07:33 |
Η ώρα είναι 11:10.

Υβριδικός τρόπος