| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Ναι νομίζω κατάλαβα αλλά νομίζω ότι αν έβαζα ας πούμε από 6/3/2012 έως 6/3/2912 δηλαδή να εστιάσω σε μία μόνο μέρα για να δω ποιοι είχαν απουσία την συγκεκριμένη μέρα; Δεν θα ήταν χρήσιμο; Ύστερα αυτόν τον κώδικα θα μπορούσα να τον ενσωματώσω σε εκθέσεις; Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα/Καλημέρα Σταύρο, στην προηγούμενη ΒΔ που ανέβασα, θέλησα απλά να δείξω πως λειτουργεί ο κώδικας που χωρίζει τα διαστήματα απουσίας σε τμήματα που ανήκουν στον ίδιο μήνα. Έτσι το παράδειγμα δεν είναι τόσο πρακτικό και μάλλον δε θα μπορούσες να το ενσωματώσεις στη βάση σου. Στη νέα ΒΔ: 1) Με τη βοήθεια της φόρμας frmDiastimataAnaMina, αφού δημιουργηθούν οι κατάλληλες εγγραφές στον πίνακα ApousiesPerMonth_p, ανοίγει το ερώτημα ApousiesAnaMina_Qr, που θα μπορούσε εύκολα να αποτελέσει τη βάση για μια έκθεση με μηνιαία στοιχεία. 2) Για τον εντοπισμό αυτών που απουσιάζουν μια συγκεκριμένη μέρα, πρόσθεσα τη φόρμα frmApousiazontesHmerisiws και το ερώτημα ApousiazontesHmiresiws_Qr. Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
Την καλημέρα μου στο forum. Σταύρο, κοίτα μήπως σε διευκολύνει αυτή η Βάση. στην φόρμα 'apousiesF2' , στα πεδία των ημερομηνιών και στα συμβάντα τους 'After Update', έχω τροποποιήσει τον κώδικα, μάλλον κάνει αυτό που ζητάς. Στον κώδικα της φόρμας 'apousiesF2', στο πεδίο 'apo_apousies_p' και στο συμβάν 'After Update', στην γραμμή του κώδικα που υπάρχει αυτό dtbefore = Me.eos_apousies_p αντικατέστησε το με αυτό If IsNull(Me.eos_apousies_p) Or Me.eos_apousies_p = "" Then Exit Sub Else dtbefore = Me.eos_apousies_p End If Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ασχετος : 29-11-12 στις 10:45. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Διπλότυπη Εγγραφή | choulio19 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 25-05-14 18:10 |
| [ Συναρτήσεις ] Εγγραφή σε πίνακα | sirpanos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 05-05-14 07:48 |
| [ Φόρμες ] Έλεγχος για ήδη υπάρχουσα εγγραφή | dimitris p | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 10-07-12 14:08 |
| Αυτόματη εγγραφή | TZON_FON | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 23-10-10 16:18 |
| [ Φόρμες ] ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ | gregory_m | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 27-09-10 22:26 |
Η ώρα είναι 01:11.

Υβριδικός τρόπος