| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα στο φόρουμ. Παιδιά έχω μια δύσκολη ερώτηση (βάση για ημερομίσθια) Έχω ένα ερώτημα που μου βγάζει τα σκ από τις ημερομηνίες απουσίας θα ήθελα να κάνω τον εξής υπολογισμό (το κάνω με IIF αλλά δεν μου τα βγάζει σωστά. ..... αν ο μήνας είναι 2 και οι μέρες απουσίας είναι 28 τότε μέρες απουσίας +2 (δείγμα) αν όμως ο χρόνος είναι 2012 ή 2016......... δηλαδή χρονιά που ο Φλεβάρης έχει 29 και μέρες απουσίας =29 τότε μέρες απουσίας +1 αν ο μήνας είναι 1 ή 3 ή 5....... δηλαδή μήνες που έχουν 31 και οι απουσίες είναι 31 τότε μέρες απουσίας -1 δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός το ρεζουμέ είναι ότι τα ημερομίσθια όλων των μηνών πρέπει να είναι πάντα 30 (απουσίες + ημερομίσθια) ευχαριστώ εκ των προτέρων το weeked2a είναι αυτό που προσπάθησα και μου βγάζει λάθος αποτελέσματα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stavross : 13-11-12 στις 13:27. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Υπολογισμός φπα | q.mrk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 18-03-15 18:10 |
| [ Πίνακες ] Υπολογισμός σε ερώτημα με βάση ημερομηνίες πο | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 13-02-14 11:04 |
| [ Ερωτήματα ] Υπολογισμός πεδίου σε ερώτημα | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 14-12-13 22:00 |
Η ώρα είναι 10:24.

Θεματικός Τρόπος