| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα!!!! Επισυνάπτω μία βάση η οποία αποτελείται απο έναν πίνακα και μία φόρμα. Αυτό που θέλω να μάθω είναι το εξής: Υπάρχει η δυνατότητα ο χρήστης της βάσεις να συμπληρώνει στην Κεφαλίδα της φόρμας έναν τίτλο, πχ. Όνομα τμήματος και αυτό να εμφανίζεται στο πίνακα δίπλα απο κάθε εγγραφή; Δεν ξέρω αν έχω αποτυπώσει το ζητούμενο με σαφήνεια, γι' αυτό θα προσπαθήσω να δώσω ένα παράδειγμα. Μία εταιρία έχει 15 τμήματα. Μοιράζω την βάση μου στα 15 τμήματα για να συμπληρώσουν τα στοιχεία των εργαζομένων του τμήματος. Αυτό που θέλω είναι να μην χρειάζεται σε κάθε εγγραφή να πληκτρολογείτε το τμήμα αλλά να πληκτρολογείται μια φορά και στην συνέχεια να μπαίνει αυτόματα στις υπόλοιπες εγγραφές. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Εισαγωγή (και χρήση) excel μέσα στην access | q.mrk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 26-07-16 03:28 |
| [Excel07] Προσθήκη δεδομένων στην κεφαλίδα από κελί άλλου φύλλου | rania1984 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 18-01-14 09:23 |
| Εισαγωγή πολλαπλών αρχείων Excel στην Access | prittpritt | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 16-02-13 20:30 |
| [Μορφοποίηση] Ημερομηνία στην Κεφαλίδα από φίλτρο | Xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 18 | 07-09-11 22:47 |
| Εισαγωγή εγγράφου world σε έκθεση στην access | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 27-11-10 14:54 |
Η ώρα είναι 09:36.

Θεματικός Τρόπος