Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα στη παρέα του forum Σε ένα δείγμα βάσης που επισυνάπτω θέλω στη έκθεση: να μου βγάζει το ΕΠΩΝΥΜΟ συγκεντρωτικά και όχι ξεχωριστά κάθε εγγραφή και το σύνολο των απουσιών που αντιστοιχεί σε κάθε μαθητή.Τα έχω κάνει όλα αλλά τώρα σταμάτησε το μυαλό και χρειάζεται βοήθεια.Μήπως γνωρίζει κάποιο μέλος τι πρέπει να κάνω; Φιλικά/Αλέξανδρος |
| |||
| |||
![]()
Την καλησπέρα μου στο forum. Αλέξανδρε, βάλε το πεδίο 'ΕΠΩΝΥΜΟ' στο section ΕΠΩΝΥΜΟ header του report. ελπίζω να σου κάνει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ασχετος : 20-10-12 στις 18:07. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα στην παρέα. Αλέξανδρε δες το συννημένο. Φιλικά Νάσος |
| |||
| |||
![]()
Kαλησπέρα σε όλη την παρέα του Forum Kαταρχήν ευχαριστώ το κώστα και το Νάσο Το Κώστα που μου έδωσε τα φώτα βοηθείας γιατί μπλοκάρισα αλλά και το Νάσο με την έκθεση που μου επισύναψε.Μετά το μήνυμα του Κώστα είχα φτιάξει κάτι παρόμοιο με του Νάσου που το επισυνάπτω.Αλλά βλέπω ότι του Νασου είναι καλύτερο εξυπηρετεί κάπως καλύτερα. Ευχαριστω όλους. Φιλικά/Αλέξανδρος |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Εκθέσεις ] Προβλημα με εκθεση που χανει ρυθμισεις | pdhmos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 30-06-14 21:59 |
[ Εκθέσεις ] Πρόβλημα σε έκθεση | vng | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-01-14 21:14 |
[ Εκθέσεις ] Πρόβλημα σε έκθεση | vng | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 25-01-14 12:37 |
[Γενικά] Πρόβλημα εισαγωγής δεδομένων σε κελιά του Excel και πρόβλημα με συνάρτηση | ΣΟΦΙΑΖΩΤΟΥ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 02-12-13 13:14 |
Έκθεση! Και πρόβλημα με μήνυμα (GROUP BY) | tzvangel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 20-07-11 17:48 |
Η ώρα είναι 01:52.