Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Φόρμες ] Μορφοποίηση πεδίων που έχουν ίδια τιμή.

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 22-05-12, 17:01
Όνομα: Δημήτρης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.
Άγγελε είδα την λύση που προτείνεις η οποία είναι αρκετά πολύπλοκη στο σχεδιασμό της και σε ευχαριστώ για το χρόνο που αφιέρωσες.
Έπειτα ο Γιώργος ανέβασε μια άλλη λύση στο πρόβλημά μου (Μορφοποίηση 4) η οποία τελικά είναι και η καλύτερη για το πρόβλημα μου, απλή και κάνει ακριβώς αυτό που θέλω να κάνει.
Αυτό που θέλω να κάνω είναι να ελέγχω τις επιδόσεις σε κάποια αγωνίσματα (π.χ. 100μ , Μήκος, κτλ.) όπου υπάρχει περίπτωση να έχουμε δύο ή περισσότερους αθλητές με την ίδια επίδοση, οπότε να γίνεται αμέσως αντιλητπό και να ελέγχω ποιός είναι πρώτος και ποιός δεύτερος ή και τρίτος.
Και πάλι χίλια ευχαριστώ για την βοήθειά σας.
Φιλικά Δημήτρης...
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Όμοια Κελιά στην ίδια στήλη xristos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 11 14-11-16 09:31
[Μορφοποίηση] Μορφοποίηση για όποιο κελί δεν περιέχει συγκεκριμένη τιμή αλλά όχι για τα κενά Skakinen Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 13 16-10-15 21:10
[VBA] Αντιγραφή δεδομένων σε άλλο φύλλο, από γραμμές που δεν έχουν errors sakis297 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 19-09-15 12:54
Διάφοροι χρήστες στην ίδια βάση gipsy Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 25-05-12 20:40

Η ώρα είναι 11:11.