| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα στην Κοινότητα. Ζητώ την βοήθειά σας στο εξής: Στην Βάση-Δείγμα και στην Φόρμα frm3, θέλω απ' το Πεδίο SelectP να έχω την δυνατότητα να ανοίγει μια Φόρμα στην οποία μέσω ενός ComboBox να καθορίζω εάν θέλω η Φόρμα να φορτώνει τις εγγραφές του Πίνακα tbl1 ή τις εγγραφές του Πίνακα tbl2. Έτσι αφού καθοριστεί η προέλευση των εγγραφών της Φόρμας, να επίλέγω κάποια εγγραφή και τότε το Πεδίο ReturnT, της Φόρμας frm3, να παίρνει την τιμή του αντίστοιχου Πεδίου Τ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 18:57. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Συναρτήσεις ] ενημέρωση πεδιου έκπτωσης | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 20-12-14 17:30 |
| Ενημέρωση πεδίου | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-01-13 15:41 |
| [ Εκθέσεις ] Ενημέρωση πεδίου από φόρμα | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 08-09-12 20:49 |
| [ Ερωτήματα ] Ενημέρωση πεδίου από άλλο | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 05-03-12 09:50 |
| Ενημέρωση πεδίου | Αντώνης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 18-06-11 05:46 |
Η ώρα είναι 18:39.

Θεματικός Τρόπος