| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας, Αρχικά να πω Συγχαρητήρια για το πολύ καλό forum !! που το βρήκα τυχαία βέβαια αλλά το χρησιμοποιώ που κ που για τις όμορφες ιδέες - θέματα του !! Θα ήθελα την βοήθεια σας : Θέλω να δημιουργήσω ένα κουμπί σε μια φόρμα μου που θα ανοίγει το πρόγραμμα 'Εξερεύνηση των Windows' (το εύκολο κομμάτι) αλλά παράλληλα θα δημιουργεί φάκελο με την ονομασία ενός συγκεκριμένου πεδίου (πχ. id = integer) ... αν υπάρχει ήδη ο φάκελος τότε απλά θα μου ανοίγει το πρόγραμμα 'Εξερεύνηση των Windows' στο συγκεκριμένο φάκελο. Η ιδέα είναι ουσιαστικά να έχω διαφορετικό φάκελο ανά πελάτη-id μου ... και σε κάθε φάκελο έτσι να τοποθετήσω εγώ ότι θέλω ... Ευχαριστώ πολύ !! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Δημιουργία Φακέλου | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 14-03-16 16:41 |
| Άνοιγμα φακέλου | kouk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 18-11-15 21:10 |
| Δημιουργία Φακέλου με VBA | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-03-12 20:11 |
| Άνοιγμα παράθυρου περιήγησης φακέλων των windows στην access γίνεται?? | theoma4 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 18-07-10 11:17 |
Η ώρα είναι 09:10.

Θεματικός Τρόπος